Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ivica Pešut na vrhu Afrike!

Dogodilo se!

Ivica Pešut, naš “čovjek od čelika” kako smo ga od milja nazvali, jučer je u ranim jutarnjim satima, zajedno sa cjelokupnom ekipom, pod vodstvom Vlatka Kalapoša i agencije Green Planet Travel, ispenjao najviši vrh Afrike – Uhuru Peak, visok 5895 metara.

Nećemo puno duljiti, sve smo rekli u našem prethodnom postu za Ivicu.

Citirati ćemo samo prvu Ivičinu objavu upućenu našem društvu:

“Pozdrav Garjevici sa najviše samostojeće planine na svijetu i najvišeg vrha Afrike, Mount Kilimanjaro 5895 m. Ovo je mali korak za mene ali veliki za naše malo društvo. Živjela naša Garjevica zauvijek! Sve za Garjevicu, Garjevicu ni za što. Kilimandžaro i visinska bolest u srazu sa Garjevicom i velebitskim genima nisu imali šanse. Opširnije kada se vratim.”

Želimo samo istaknuti da je Ivica ispunio svoj san, zapravo jedan od svojih snova jer u njemu je toliko energije da je ovo samo jedan kamenčić u mozaiku koji oni oblikuje. Ima tu još puno kamenčića koji će biti ugrađeni. Ne sumnjamo u to.

Mi, kao članovi mladog planinarskog društva ponosni smo da se zastava HPD Garjevice nakon Himalaje sada zavijorila i na ponosnom Kilimandžaru. Ovaj put na samom vrhu!

Bravo za Ivicu, bravo za jednog člana ekipe kojeg također smatramo svojim Moslavcem, Tonija Krnića, bravo za cjelokupnu ekipu!

Jedva čekamo opširniju priču naših junaka….a do tada, ekipa, opustite se, proslavite ovaj uspjeh i guštajte! Zaslužili ste!

Još nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.