Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kod “Zmajčeka” u Novskoj, na zimskom pohodu

Svi se slažemo da uvijek treba pronaći vremena za šetnju prirodom.

Priroda opušta, ona puni baterije ispunjava nas pozitivnom energijom, pozitivno djeluje na um i tijelo. Prava bi šteta bilo da ne iskoristimo vrijeme i provedemo ga okruženi mirom, predivnim pogledom i zvukovima iz prirode.

Današnji dan proveli smo na Novljanskom jezeru s našim domaćinima Planinarsko društvo “Zmajevac” Novska .Hvala Zmajičima, doček kao uvijek, srdačan i s puno emocija. 23.zimski pohod prošao je dobro bilo je puno planinara, čak preko 20 planinarskih društava. Između ostalih i članice i članovi DPP Ivanić Grad i Hpd Garjevica Čazma koji su proveli dan s prijateljima koje dugo nisu vidjeli. No, ti susreti uvijek su nam dragi i uvijek se dobro zabavljamo. Cijelim putem zabavljao nas je Dario Pavina i njegova ekipa. Darrriiooo ! Šalji slike valjda imaš još toliko snage. Hvala vam Hrvatsko Planinarsko Društvo Cibalia Vinkovci, nadamo se da ćemo se vidjeti ove godine i u vašem gradu.

Gusta bukova šuma miriše na prošlotjednu kišu, koja je bila obilna, šuma je tiha samo se čuje cvrkut ptica, vjetar i žuborenje potoka, gackanje po blatu, al nije važno oprati ćemo se ima vode. Stižemo i na ručak (SARMA), a ljudi moji nisam bolje jela u životu. Zmajići svaka čast, hvala na obilnom trudu i organizaciji. Vidimo se na Bučijadi. I na kraju tu smo da uživamo u ljepotama prirode, da rušimo granice ljudskih mogućnosti i da dokažemo da je sve moguće.

“Jedini način da imaš prijatelja je da budeš prijatelj.”

Text: Ljiljana Oršulić (Mihekovec)

Foto: Dario Pavina, Radoslava Horvat, Vlatka Posilović, Vesna Bertol, Ljiljana Oršulić, Siniša Sekulić, Marijan Klarić.

Unos: K.Čikor

Još nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.