Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pakao, Čistilište i Raj

Glup naslov, al “drži vodu” 😝

Odradili smo jedan fantastičan izlet i odlično se proveli. Prošli smo put od Pakla do Raja i tako nekoliko puta, no na kraju, kod svih nas ostaje jedna neizbrisiva i divna uspomena. Na jedan lijep izlet i odlično druženje. Uostalom, to i je bit zajedničkog boravka u planini i prirodi općenito, a uspomene su vječne. Nitko ih ne može ukrasti.

Uspon na lički vrh Ozeblin prvi dan, praćen nesnosnom sparinom, no guštanje na vrhu do maksimuma, pa silazak i odlazak do smaragdne Krupe (po tko zna koji put) i kupanac u “friškoj” vodici. Pravo Čistilište! Za dušu u tijelo. Pa onda onaj kamperski hedonizam. Nešto neopisivo. Da je bar potrajalo još koju noć. A drugi dan realizacija ideje koja je rođena još prije nekoliko godina po uzoru na ekipu iz DPP-a.

Kanjon Krupe, od Manastira do ušća u Zrmanju i ulazak u Raj Visokog buka. Uživanje na 110%!!!! Ne postoji nitko tko nije rekao “želim da ovo traje vječno!” Pa opet Pakao “vratoloma” po nesnosnoj vrućini. No sa odličnom ekipom ništa, ali baš ništa nije teško. Lica okupana osmjesima govore da je vrijedilo. Pitajte Belu, Mac-a, pa čudnovatog Matana i onog rudonju-mudonju. Sjetite se samo Ljiljinog slapa i Macovog prvog plivanja i skoka niz slap 🥶😱.

N e p r o c i j e nj i v o !!!!!!

Uostalom, fotografije same govore

😘

Još nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.