Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dan dobrih djela i učenje o očuvanju prirode!

Zemlja je jedini dom koji imamo (barem za sada) i zato ga moramo čuvati. Kako za nas, tako i za sve one koji dolaze poslije nas. Zato je važno učiti djecu od najranije dobi što je to priroda, što je to okoliš i kako se čuvaju priroda i okoliš. Jer kada dobru naviku brige o okolišu u kojem živiš stekneš još u djetinjstvu, onda je to ulaganje koje će kad-tad donijeti rezultat. U Dječjem vrtiću “Pčelica” u Čazmi to znaju i nama, planinarima, čast je sudjelovati u jednoj takvoj radionici!

Uspješan Dan dobrih djela u šumi Matatinka, druženje, zabava i uživanje uz učenje u prirodi koju moramo čuvati. Bravo za sve sudionike Mihaela Zgrebec Poslon, Gordana Devčić, Valentina Bartolčić, angažman roditelja, a posebno za djecu skupine “Točkice” koja su pokazala kako treba biti vrijedan čuvar prirode!

A nakon napornog rada, važno je vratiti izgubljenu energiju! Ima li što slađe od kobasica na logorskoj vatrici i slasnih kolača iz mamine kuhinje!? Nema !!!

Hvala Grad Čazma i Hpd Garjevica Čazma na logistici, suradnji i podršci! A mi ćemo dodati – hvala Dječji vrtić Pčelica Čazma! Baš ste veliki!

Tekst: Dječji vrtić Pčelica Čazma i K.Čikor

Unos: K.Čikor

Fotografije: Dječji vrtić Pčelica Čazma i Grad Čazma

Još nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.