Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Brankica i Davor za Vukovar

U povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, a u spomen na žrtve stradale tijekom opsade i okupacije Vukovara prije 31 godine, Dobrovoljno biciklističko društvo Potepuh iz Zagreba organizira 11. Biciklistički maraton za Vukovar. Kao svih prijašnjih godina i ove godine maraton se vozi od 15. do 18. studenog.

Dan kasnije, 18. studenog ujutro, na trideset prvu obljetnicu sloma obrane Vukovara, svi sudionici priključit će se Koloni sjećanja.

U Biciklističkom maratonu sudjeluju i ove godine supružnici Brankica i Davor Gibanjek koji su krenuli iz Čazme, a grupi će se priključiti u Ivanić gradu.

Brankici i Davoru ovo je već šesti put da kreću biciklima put grada heroja, a ova udruga je iznimno ponosna što su njih dvoje upravo članovi HPD Garjevice Čazma. Zato je nekolicina članica/članova društva, Brankici i Davoru izrazila podršku svojim dolaskom neposredno pred polazak na ovaj, ipak dug i naporan put. Također, kroz danas neizbježne društvene grupe, Brankica i Davor zaprimili su nebrojeno poruka podrške od većine članova društva.

Dragi naši Branka i Davore, sretan Vam put i pozdravite Vukovar!

Tekst i unos: Superportal.hr i K.Čikor

Fotografije: Superportal.hr i Ivančica Čikor

Još nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.