Imamo 12 gostiju i nema članova online

Izborna skupština ''HPD Garjevica Čazma''

07. veljače 2020.g. u kino dvorani Centra za kulturu Čazma održana je Izborna skupština HPD Garjevice Čazma. Nakon usvajanja poslovnika o radu Skupštine i izbora radnih tijela Skupštine slijedilo je predstavljanje dnevnog reda.

Zatim su prezentirana izvješća za 2019. godinu, nakon čega je slijedilo razrješenje i reizbor predsjednika, dopredsjednika, tajnika i blagajnika društva te članova UO, NO i Suda časti.

Nakon glasovanja i usvajanja prijedloga prezentirani su financijski plan i plan rada HPD Garjevica Čazma za 2020.g. te projekcija rada Društva u razdoblju od 2020. do 2024.g. Slijedi izvješće I. etape projekta ''Izgradnje planinarskih puteva na Moslavačkoj gori'' te upoznavanje sa planom rada za II. etapu.

Sljedeća točka dnevnog reda bila je prijedlog za ustroj sekcija unutar društva (Sekcija za planinarske puteve; Sekcija za vođenje i organizaciju izleta; Dječja planinarska družina; Multimedijalna sekcija) koja je naposlijetku usvojena. Kraj Skupštine bio je rezerviran za riječ gostiju te podjelu priznanja i zahvalnica.

Nakon obavljenog formalnog dijela, slijedio je onaj ''opušteniji'' na prigodnom domjenku u Ani Kavani.

Zahvaljujemo svima koji su prisustvovali Skupštini, te čestitke predsjedniku Kristijanu Čikoru na novom mandatu!

Foto: Davor Kirin